Covid-19 Antikroppstest i Göteborg

Coronatest snabbt och smidigt i Göteborg, vi på Werbe & Partners erbjuder covid-19 antikroppstest både för privatpersoner och företag.

Covid-19 antikroppstest privatperson

Tillagd: Testa snabbt och smidigt om du haft corona på vår klinik i Göteborg , boka enkelt en tid här och få ditt resultat om endast några dagar.

Coronatest privatperson

Covid-19 antikroppstest företag

Testa hela din personalstyrka, snabbt, smidigt och säkert på vår klinik i Göteborg eller så kommer vi till er arbetsplats och utför proverna där.

Coronatest företag

Att ta ett blodprov för att analysera antikroppar kan visa på ett tillförlitligt vis som du haft covid-19 viruset eller ej. Testet mäter antikroppar som bildas efter en infektion, därför bör du vara frisk vid provtillfället. För att antikroppar ska kunna upptäckas måste man ha varit symptomfri i två dygn, dock så utför vi inga tester innan man varit symptomfri i minst 3 veckor då vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minimera riskerna för smittspridning.

Så här går det till

1, Symtomfri
Om du har haft symtom som halsont, huvudvärk, värk i muskel och leder, feber, torrhosta, nästäppa, snuva, illamående, andningsbesvär så kan det vara tecken på att du haft Covid-19. För att komma till oss och göra ett covid-19 antikroppstest måste du varit symtomfri minst 3 veckor.

2, Boka tid för provtagning
Boka enkelt en tid som passar dig för coronatest i Göteborg på vår klinik. Du bokar din tid i vårt digitala bokningssystem, säkert och tryggt med mobilt bank ID. Du kan boka din tid här.

3, Provtagning på vår klinik
Provtagningen utförs på Werbe’s centrala klinik i centrala Göteborg. Testet tas venöst, dvs. blodprov tas i armvecket av behörig sjukvårdspersonal som är väl insatta i covid-19 antikroppstestet. De svarar gärna på dina frågor.

4, Resultat
Du får ditt provsvar snabbt och smidigt inom 1–4 dagar, ditt resultat levereras till vårt digitala vårdrum där du enkelt kan avläsa det och ytterligare information.

5, Rådgivning
Om behov finns har du möjlighet att boka in ett videomöte med behörig sjukvårdspersonal eller en läkare som har specialkunskap om covid-19 för ytterligare rådgivning kring ditt provresultat och information.